Propostes creatives pel confinament

1. Poema i #lluerniaathome

Exercici 1: Ja que el passat dissabte 21 va ser el dia de la poesia, proposo que facin un poema de 4 versos o línies i que comenci amb:
Endins de mi, sento…

Exercici 2: Els alumnes que tinguin mòbil i instagram, proposo que facin un vídeo de 6 segons (pot ser inspirat amb el poema de l’exercici 1) utilitzant la llum o el foc, i un cop fet el pengin a instagram amb el hashtag #lluerinaathome

Lluernia és el festival d’Olot, de llum i foc de carrer, però ara, per solidaritat, per responsabilitat i per guanyar la pandèmia: ENS QUEDEM A CASA! i per fer més entretinguda la quarantena convoquen el repte: #lluerniaathome. Fins al divendres 27 de març, proposen penjar un vídeo breu d’una instal·lació domèstica de foc o de llum. El dissabte 28 de març a les 8 del vespre, se celebrarà el primer festival de foc i de llum a casa amb una emissió en directe dels vídeos compartits, des de la pàgina web http://www.lluernia.cat

LLUÈRNIA AT HOME

 

2. Proposta MANUALITATS-LAND ART.

Una proposta que pot ser interessant per aquests dies és la creació de land art amb el que tinguem a casa. Podeu agafar pedres i pintar-les, o troncs, o qualsevol objecte, i després disposar-ho al balcó o al jardí, o si no dins de casa; fent una instal·lació. Adjunto algunes fotos d’exemple.

land art nit.jpgland art fulles.jpegland art degradat de color.jpegland art proteccio arbre.jpeg

3. Proposta CONCEPTUAL. Fes una MAQUETA d’una casa imaginada amb cartó, paper, cartolina o el que tinguis per casa.

Aquests dies, que tanta estona passem a casa, és un bon moment per reflexionar i projectar el concepte de casa. Així ens ho proposa el diari de confinament MACBA (Museu d’art contemporani de Catalunya). Molts artistes han reflexionat amb el concepte de casa, al següent enllaç podeu veure alguns exemples de com artistes reinterpreten aquest concepte.
T’animo que reflexionis sobre què és una casa, com t’agradaria que fos una casa, o expressis les teves emocions lligades a la casa (fer una casa negra, o representar l’escalfor d’estar amb la família tantes hores)… La imaginació és infinita, deixa anar l’artista que portes dins; podeu fer aquest projecte conjuntament amb els germans o els pares.
Visita la web amb exemples de reflexions de casa:
https://www.macba.cat/ca/diari/aavv

casa carlos bunga shadow.jpgcasa antoni garau casa en ordre.jpgcasa gordon matta splitting.jpg

cases de carlos bunga, antoni garau, gordon matta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s